Deze fantastische spodmix bestaat uit diverse zaden om lekker aan de slag te gaan met spodden. Ook zeer geschikt om uit te varen met de voerboot. Lees meer.
Het gebruik van gekookte zaden is essentieel bij het vissen op brasem, kroeskarper, karper en graskarper!
We hebben het hier voornamelijk over tarwe en maïs, en hennepzaad wordt ook toegevoegd aan de twee ingrediënten in de spodmix.
Ze leveren zowel eiwitrijk als koolhydraatrijk voedsel.
Het voordeel van gekookte zaden ten opzichte van hun droge of geweekte tegenhangers is dat vissen ze veel gewilliger eten en ze veel gemakkelijker en sneller verteren. Op die manier hoeven we ons geen zorgen te maken dat de vissen die ons voer zijn binnengedrongen pas 1-2 dagen later weer voedsel willen.
Dit is vooral belangrijk in meren en andere natuurlijke wateren met een lage visdichtheid.
Ze worden verkocht in niet-gearomatiseerde versies, dus of we bieden ze in deze staat aan de vissen aan, of we kunnen zelf bepalen welke smaak en hoeveel er in het mengsel zit.
Flavoring wordt vooral aanbevolen in de lente en de herfst, in het zomerseizoen zijn hun natuurlijke, natuurlijke smaak en geur onnavolgbaar. We raden ze vooral aan voor het vissen met boilies en langere sessies, want grote karpers en graskarpers geven net zoveel de voorkeur aan kleine zaadjes als aan boilies of pellets. Het belang van maïs hoeft niet te worden uitgelegd.
Het kan gemakkelijk en in grote hoeveelheden worden aangevoerd met een bom of raket. Door de gunstige prijzen, gebruikt in grote hoeveelheden, is het ook geschikt voor gewenningsvoer.